طب سنتی ایرانی اسلامی
طب سنتی ایرانی اسلامی
خانه
سرآغاز
خلاصه آمار
کلمات کلیدی
طب سنتی
سلامتی
دکتر روازاده
روازاده
مزاج
آب
غذا
زمستانه
پوشاک
حکیم خیراندیش
کرونا
کلاه
شال
بایگانی
خرداد ۱۴۰۳
(۹)
ارديبهشت ۱۴۰۳
(۵۸)
اسفند ۱۴۰۲
(۷۹)
بهمن ۱۴۰۲
(۵۰)
دی ۱۴۰۲
(۶۲)
مهر ۱۴۰۲
(۱۰۹)
شهریور ۱۴۰۲
(۲۶)
آخرین مطالب
۰۳/۰۳/۰۸
ویژگی روغن کنجد
۰۳/۰۳/۰۸
ویژگی روغن بادام تلخ
۰۳/۰۳/۰۸
ویژگی خرما
۰۳/۰۳/۰۶
ویژگی خیار چنبر
۰۳/۰۳/۰۶
ویژگی های خربزه
۰۳/۰۳/۰۶
ویژگی خاکشیر
۰۳/۰۳/۰۶
ویژگی جگر سیاه
۰۳/۰۳/۰۶
ویژگی جگر سفید
۰۳/۰۳/۰۶
ویژگی توت
۰۳/۰۲/۲۶
ویژگی تربچه
۰
۰
ویژگی لوبیا
۷
بهمن۰۲
لوبیای سرخ، گرم و تر است. لوبیای سفید، معتدل در حرارت و برودت است.
اثر
لوبیا
تا دو سال باقی میماند.
۰۲/۱۱/۰۷
طب سنتی
دکتر روازاده
سلامتی
طب سنتی
مزاج