طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی کنجد

طبیعت کنجد در درجه اول گرم و تر است. تا دو سال اثر آن باقی می‌ماند.

 

خواص: غذائیت کنجد کم است. اما خلط خوب و نیکو ایجاد می‌کند و چاق‌کننده است. مصرف کنجد موجب لنیت امعاء و حلق می‌شود. همچنین اخلاط سوخته و مواد سوداوی را اصلاح می‌کند.

 

مضرات: هضم کنجد به کندی صورت می‌گیرد و از خوردن آن سردرد ایجاد می‌شود.

 

مصلح: بو دادن کنجد و با عسل خوردن موجب سرعت هضم و کاهش سردرد می‌شود.

مطالب مرتبط:

روزانه چند قاشق کنجد بخوریم

خواص کنجد برای رحم

کنجد را چه موقع بخوریم

کنجد سفید برای چی خوبه

خواص کنجد برای زنان

طریقه مصرف کنجد سفید

خواص کنجد بو داده برای مردان

خواص کنجد سیاه