طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی باقلا و..

باقلای تازه در درجه اول سرد و تر است. باقلای خشک در درجه اول سرد و در درجه دوم خشک با رطوبت فضلیه است.

 

خواص: خروج باقلا از معده به سرعت انجام می‌گیرد و موجب ترمیم زخم‌های امعاء و از بین بردن اسهال و استفراغ می‌شود. در ضمن باقلا باعث تسکین سرفه و تقویت ریه و نیروی جنسی می‌شود. آب پخته شده آن در رفع انسدادها به کار می‌رود و از تولید سنگ جلوگیری می‌کند.

 

مضرات: باقلا موجب نفخ و سنگینی سر می‌شود.

 

مصلح: برای اصلاح باقلا آن‌ را پوست کنده و در آب جوشانده و آب اول ریخته و سپس پخته شود و حین میل کردن ادویه گرم مانند فلفل، آوشین، دارچین و میخک و گل پر به آن اضافه شود.

مطالب مرتبط:

باقلا برای چه افرادی مضر است

خواص باقلا برای مردان

مضرات باقلا

مضرات باقلا برای کم خونی

فواید باقلا برای کبد

خواص باقلا پخته در زمستان

فواید باقلا پخته

خواص و مضرات باقلا خشک

  • ۰۳/۰۲/۰۶
  • طب سنتی