طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی ذرت و..

ذرت

 

طبیعت سرد و خشک.. ذرت دانه سفید بزرگ‌تر از عدس و شیرین آن از بهترین انواعش می‌باشد.

 

خواص: ذرت موجب تحلیل بلغم و خون جامد است و ذرت خشک کننده و قاطع اسهال است.

 

ذرت غذای نفاخ است و هضم آن برای سیستم گوارشی دشوار است.

 

مضرات: ذرت غذای غلیظ است.

 

مصلح: روغن و شیرینی موجب لطیف شدن ذرت می‌شود.

مطالب مرتبط:

خواص و مضرات ذرت آب پز

خواص ذرت آب پز

خواص ذرت در طب سنتی

خواص ذرت آب پز در بدنسازی

خواص ذرت پخته برای لاغری

خواص ذرت مکزیکی آب پز

خواص ذرت برای چاقی صورت

خواص ذرت پفیلا

  • ۰۳/۰۲/۰۶
  • طب سنتی