طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی عدس و..

عدس در حرارت مایل به اعتدال و در درجه دوم خشک است.

 

خواص: هضم عدس به کندی صورت می‌گیرد و با معده سازگار نیست. عدس موجب تولید سودا و غلیط شدن خون می‌شود. به همین دلیل مانع عبور خون در عروق ریز می‌شود و در نتیجه ادرار و خون حیض را کاهش می‌دهد. زیاد خوردن عدس موجب پدید آمدن بیماری‌های سوداوی، خشکی بدن، کاهش قوای جنسی و دیدن خواب‌های پریشان می‌شود. بدترین حالت این است که با ماهی نمک سود مصرف شود.

 

مضرات: برای افراد سرد و خشک مزاج و کسانی که ضعف بینایی و ضعف معده و قولنج و بواسیر دارند مضر است. خوردن عدس با شیرینی ضرر دارد.

 

مصلح: عدس باید با روغن کنجد تازه یا روغن گاو و یا روغن بادام و سرکه و گوشت پخته شود و مورد استفاده قرار گیرد.

مطالب مرتبط:

مضرات عدس برای مردان

خواص عدس برای کودکان نی نی سایت

عدس را با چی بخوریم

خواص آب عدس پخته شده

فواید عدسی برای صبحانه

خواص عدس قرمز

خواص اب عدس برای پوست

خواص عدس برای اسپرم

  • ۰۳/۰۲/۰۶
  • طب سنتی