طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی لوبیا و..

لوبیای سرخ، گرم و تر است. لوبیای سفید، معتدل در حرارت و برودت است.

 

اثر لوبیا تا دو سال باقی می‌ماند.

 

خواص: هضم لوبیا به کندی صورت می‌گیرد اما از ماش زود هضم‌تر است. تولید خلط غلیظ و نفخ می‌کند مخصوصاً لوبیای سفید. لوبیا شیر و منی تولید می‌کنند و قوای جنسی را تحریک می‌کنند. چاق‌کننده و مدر ادرار است.

 

مضرات: زیاد خوردن لوبیا موجب دیدن خواب‌های بد، پریشان و آشفته می‌گردد.

 

مصلح: استفاده از زنجبیل، خردل، زیره، نمک، فلفل و آویشن از عوارض آن می‌کاهد و پختن لوبیا با گوشت مصلح آن است.

مطالب مرتبط:

خواص لوبیا چیتی برای مردان

خاصیت لوبیا قرمز

خواص و مضرات لوبیا چیتی

ضرر های لوبیا

خواص لوبیا قرمز برای کلیه

فواید خوراک لوبیا

خواص آب لوبیا قرمز

فواید خوراک لوبیا چیتی

  • ۰۳/۰۲/۰۶
  • طب سنتی