لوبیای سرخ، گرم و تر است. لوبیای سفید، معتدل در حرارت و برودت است.
اثر لوبیا تا دو سال باقی میماند.
خواص: هضم لوبیا به کندی صورت میگیرد اما از ماش زود هضمتر است. تولید خلط غلیظ و نفخ میکند مخصوصاً لوبیای سفید. لوبیا شیر و منی تولید میکنند و قوای جنسی را تحریک میکنند. چاقکننده و مدر ادرار است.
مضرات: زیاد خوردن لوبیا موجب دیدن خوابهای بد، پریشان و آشفته میگردد.
مصلح: استفاده از زنجبیل، خردل، زیره، نمک، فلفل و آویشن از عوارض آن میکاهد و پختن لوبیا با گوشت مصلح آن است.
مطالب مرتبط:
- ۰۳/۰۲/۰۶