طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی ارده

مایعی است که از کنجد نرم پوست‌کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. چاق‌کننده، تقویت‌کننده نیروی جنسی و دیر هضم است. مفسد اشتها و خروج کند از معده دارد. منضج دمل‌ها و زخم‌های چرکی و مسکن درد، گرمی و خشکی عضو می‌باشد.

 

 

مصلح: سرکه، عسل.

مطالب مرتبط:

خواص ارده برای مغز

ارده خوب اردکان

آیا مزه ارده تلخ است

خواص ارده کنجد نی نی سایت

خواص ارده کنجد برای تخمدان

مضرات ارده کنجد

ارده کنجد را با چی بخوریم

علت سفت شدن ارده کنجد

  • ۰۳/۰۲/۲۴
  • طب سنتی