طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی انجیر تازه

غذائیت تازه آن بیشتر از دیگر میوه‌ها، لطیف‌کننده، تحلیل‌برنده، تسکین‌دهنده حرارت و تشنگی، عرق‌آور و ملین و مسهل بوده برای تقویت مغز و کبد، رفع گرفتگی کبد و طحال، صرع، وسواس و بواسیر مفید است.

 

 

بادام و پسته جهت تقویت بدن‌های ضعیف و زیاد کردن عقل موثر است. خوردن آن با انیسون تا 40 روز صبح ناشتاء چاق‌کننده بدن است.

 

 

زیاد خوردن انجیر تازه برای دندان و کسانی که کبد و معده ضعیف دارند مضر است.

 

 

تقویت‌کننده قوه باه و کلیه‌های تحلیل رفته است.

 

 

مصلح: سکنجبین، شربت ریواس، شربت بالنگ.

 

 

مزاج: گرم و تر.

مطالب مرتبط:

خوردن انجیر در شب

خواص انجیر خشک برای رحم

خواص انجیر زرد

خواص انجیر خشک در شب

خواص انجیر برای زنان

خواص انجیر خشک خیس شده

خواص انجیر تازه ناشتا

خواص انجیر برای مردان

  • ۰۳/۰۲/۲۴
  • طب سنتی