طب سنتی ایرانی اسلامی

  • ۰
  • ۰

ویژگی انگور

تولیدکننده خون صالح، تعدیل‌کننده مزاج‌های غلیظ، دفع‌کننده‌ اخلاط سوداوی و سوخته و چاق‌کننده بدن است. آب آن برای بیماری‌های سینه و ریه مفید است.

 

 

غوره تسکین‌دهنده حرارت خون و صفرا، اشتها‌آور، قطع‌کننده بلغم معده، مقوی کبد و بدن بوده و موجب ضعف معده‌های سرد و نیروی جنسی و یبوست می‌شود.

 

 

مصلح: زیره، رازیانه، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین.

مطالب مرتبط:

مضرات انگور قرمز

فواید انگور سبز

خاصیت انگور سیاه

خواص انگور برای زنان

خواص انگور زرد

انگور برای چه کسانی ضرر دارد

اسم انواع انگور با عکس

مضرات انگور

  • ۰۳/۰۲/۲۴
  • طب سنتی